Pro Markedsføring ApS

Pro Markedsføring er et selvstændigt marketingsbureau, hvis strategi er, at tilbyde digitale markedføringsløsninger til virksomheder i hele Danmark både store og små.

Vores hold består af nogle af de dygtigste eksperter, inden for hver deres område.

Mød Leder Teamet

87%

Roi

94%

Flere opkald årligt

100%

Succes

Nogle spørgsmål?

Vi sørger for at omlægge dit markedsførings budget, således at du får mest muligt ud af annoncekronerne på bundlinjen.

Ja! Det kan vi og vi er specialister inden for alt der vedrører Google.

På Facebook kan vi både lave dine opslag, opsætte og administrer dine annoncer og konvertere dem til relevante leads.

Ja, vi har et unik team der sidder og designer hjemmeside efter dine ønsker og opsætning, i et af verdens bedste CMS systemer: WordPress!

Ja, vi kan både filme, klippe og speake til både TV reklamer, Facebook annoncer, Youtube mv. Alt lige fra ideer, til udvikling og levering.

Så sørger vi blot for at overvågen den for dig og sikre os at de laver et godt stykke arbejde og holder hvad de lover.

Vi ønsker kun glade kunder og derfor har vi kun løbende måned, plus 1 måneds opsigelse. Vi sikrer os at levere vær måned, så du mærker at vi arbejder for dig.

Prisen for vores rådgivning ligger mellem 6000kr – 12.000kr årligt. Optimerings arbejdet afhænger af vores meget vi skal administrer og hvor stort et spend.  Man kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Prisene ligger fra 2500kr og opefter.

F.eks:

Spend månedlig: 2000kr-12.000kr = 2500kr i administration

Spend månedlig: 12000kr-20.000kr = 4000kr i administration

Spend månedlig: 20.000kr-50.000kr = 6000kr i administration

Spend månedlig: 50.000kr-100.000kr = 8500kr i administration

Spend månedlig: 100.000+ særskilt tilbud

Vi sætter os på din side af bordet og forhandler og gennemskuer nye annonce tiltag du bliver tilbudt. I stedet for at du skal bruge tid på at sætte dig ind i tingene, kan det være en stor fordel at få en erhvervsrådgiver til at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger. I din hverdag betyder det at du kan koncentrere dig om det, du er god til. Imens står fagfolk for at vælge den form for markedsføring, der giver det bedste resultat på bundlinjen for din virksomhed.

Ja, vi kan planlægge, skrive og udsende dine nyhedsbreve for dig, efter at vi via f.eks annoncer på facebook, har samlet en række leads. Nyhedsbreve giver den bedste fortjeneste for de penge, du har investeret.

Vi tjener os som regel hjem i dit markedsføringbudget, så vi ender 9 ud af 10 gange med ikke at være en udgift, samtidig skaber vi en vækst, med en sikker og stabil markedsførings strategi. Alt i alt får du langt mere ud af dit markedsførings budget på bundlinjen.

Skal vi snakke sammen ?